Lösningar

Lösningar

Lösningar - Vad betyder det? Idéer!

Lösningar inom "custom installation", kan vara i princip vad som helst! Någon kanske på ett enkelt sätt vill spela just SR P3 i varje rum, på en särskild förinställd volym om klockan är si eller så - Fast bara genom ett knapptryck... för att sedan stängas av när huset  lämnas och larmas.  Vem vill inte veta om posten har kommit, utan att behöva gå ut till brevlådan, om och om igen.

Vad sägs om en signal som signalerar "Posten är här"  eller ett mail då posten kommit?


Vanliga lösningar är ljud, bild och integration av ljus och larm/övervakning - lokalt och/eller på distans. Glöm högar av fjärrkontroller! Allt styrs med en fjärrkontroll, panel eller t.ex. med en smartphone, eller varför inte på datorn?

Enkelhet


Det är kan vara trevligt med ett hyper-avancerat system för den tekniskt bevandrade, något att  "visa upp" !?


Men oftast vill nog de flesta människor ha en vardag de kan hantera, på ett enkelt sätt! Att ha många val, beträffande film, musik, larm mm kan få den mest tekniska person att bli tokig. Samtidigt vill man ju ha tillgång till moderna medier som Spotify, TuneIn, NetFlix mm. Fast på ett enkelt sätt!Ovanstående scenarion går att lösa på enkelt vis. T.ex. genom Control4 eller RTi´s smarta styrning - Allt blir smidigt och överskådligt. Ni bestämmer själv hur ni vill ha det.

Nätverk

Ett robust snabbt nätverk är idag ett krav för många användare - men långt ifrån verklighet i många hushåll!


Numera är fiber en realitet i mångas hem, men ingen garant för ett problemfritt nätverk och Internet. Klassiska bekymmer brukar vara; dåligt wifi med instabil och klen täckning, switchar och routers som hänger sig i tid och otid. Då spelar det ingen roll om man har världens hastighet i inkommande fiber om resten är en flaskhals.  Allt detta i kombination med många inkopplade klienter såsom datorer, smartphones, strömmande filmtjänster etc, skapar en allt annat än en tillfredställande upplevelse.


Vi på ADC arbetar med väl genomtänkta nätverkslösningar. Med MikroTik som huvudleverantör; med kraftfull "enterprise" klassad utrustning så blir resultatet angenämt och problemfritt.

Idéer

Nedan kan ni se ett axplock på idéer och önskemål våra kunder haft genom åren.


     
Tända / Släcka eldstad (B&O)


 Post i brevlådan? (C4)

 Styra Somfy gardiner  (C4)

 Styra Lutron gardiner (C4)

 Ljuskontroll Spittler via DMX (C4)

 Axis kameror (C4)

 Axis kameror (RTi)

 Gira portlås (RTi)

 Siedle Portlås 2-way (C4) (RTi)

 Moccamaster (Kaffe) (Pronto)

Enkelt!

Vi har kunder som var mer eller mindre skeptiska innan de förstod hur enkelt det var! Titta på TV - Tryck TV på kontrollen.


Efter ett liv, med högar av fjärrkontroller så känns detta som en dröm för många.


Allt kan vara automatiskt!


Lampor som släcks, gardiner som rullas ner ljudlöst när tv´n startar...


Smidigt!


Även de enklaste av styrsystem kan göra underverk!