Kontakt

Kontakt

Ni är alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss med frågor, idéer, ritningar osv.


Referenser, bilder etc på tidigare utförda projekt kan fås på beställning. Referensprojekt visas och presenteras genom överenskommelse mellan ADC och kund/kunder.


Vi utför de flesta typer av installationer. Allt från att bara hänga upp en tv, till stora helhetslösningar.


Från projekt till färdig installation


Vanligt förfarande är att vi träffas tillsammans.

Går igenom önskemål, bollar idéer och gör en "grov" skiss över vad och vilka funktioner som önskas. Efter att vi kommit fram till vad och vilka lösningar som är intressanta, skapar vi ritning, offert och presenterar ett förslag. Är allt till belåtenhet, så startar vi installationen vid överenskommet datum.

Vid nybygge är det vanligt att man kanske redan har en el-firma som kopplar el mm. Då kan det självklart vara passande att de även drar fram rör och kablar för ljud & bild. Däremot - när lösningarna är mycket avancerade och krävande, så använder vi våra egna elektriker och installatörer fullt ut.När allt är klart - Överlämnande och genomgång. Festen kan börja!

Kontakt

 
 
 
 
 

Audio Design Center AB

Box 5363

402 28 Göteborg

Tel: 0732 - 310 320 / 0302 - 405 95

Långsiktigt...

Vår målsättning är inte bara att leverera en bra produkt, utan även långsiktighet och tillgänglighet.

Att kunna ringa och fråga oss om i princip vad som helst beträffande ljud & bild och integration... få en smart lösning som fungerar väl ihop med befintligt system, gammalt som nytt!