Om ADC

Om Audio Design Center

Vem och vilka är vi på Audio Design Center?


Vi är ett gott "gäng" med bred kunskap inom ljud, bild och "custom installation".

Samtidigt har vi även mycket stor kunskap inom B&O.Att arbeta med "custom installation" kräver att man brinner och lever för och med jobbet. Idag händer allting väldigt fort... Därför är det viktigt att hålla sig à jour med vad som händer på marknaden - Det gör vi.

Och våra kunder.

 

(Control4 väggpanel)


Många av våra kunder har växt upp med B&O. Den danska firman som verkligen "stämplade" automation på världskartan! TV, video, radio mm på en enda fjärrkontroll, även kallad "terminal" Beolink 1000. 


Idag "matas" vi med ny teknik... HD TV, 720P, 1080P, 4K, Spotify, Napster, Netflix... mm mm. Allt skall helst fungera sömlöst tillsammans. Inte enkelt alla gånger - Då krävs att man väljer ett styrsytem som är både transparent och har möjlighet för kommande uppdateringar, särskilt i hemmiljö. De styrsystem vi levererar är noga utvalda för ändamålet.  I ett generellt konferensrum finns ingen anledning att installera ett avancerat system, om man inte vet med sig att det skall bli ett diskotek inom snar framtid. Oftast vill man ha fullständig enkelhet; Starta projektor - Tryck på knappen PROJEKTOR. Inte mer krångel än så!

Kunskap...

Nedan finner Ni våra huvudsakliga arbetsområden.


     
Nätverk / IP


 Kameraövervakning

 Audio / Video ditribution

 Automation

 Bang & Olufsen / Beolink

 Control4

 RTi (remote technology inc)

 Lutron 

 Future Automation

 Philips Pronto

Personal

Mats Rydström


Mats började i branchen redan 1992, på Bang & Olufsen i Göteborg. Har genom åren utvecklat många "tekniker" inom Custom Installation.   


Tel: 0732 - 310 320

Viktor Udéhn


Viktor har har arbetat många år inom audio videobranchen och är en mycket duktig, lyhörd och noggrann installatör med stor kunskap inom B&O.


Tel: 0738 - 222 320Jenny Wiberg


Jenny har hand om ekonomi.


Tel: 0707 - 206 559